TannbehandlingGdansk
Menu

Euromed ønsker å hjelpe sine pasienter med å få et sunt og vakkert smil tilbake. Protetikk behandling gjenoppretter et normal utseende og funksjon ved å erstatte tapte eller svært ødelagte tenner. Vi kan også tilby kosmetisk korreksjon av tennenes form og farge. Klinikken benytter tipp topp utstyr og moderne metoder for best mulig resultat. 


cad cam protetikk

CAD/CAM –  er en moderne teknologi for datamaskinell prosjektering. Dette utstyret gjør det mulig å gjenskape tannens naturlige fasong og struktur. Behandligen gjennomføres med høy presisjon. Vi oppnår den beste kosmetiske effekten ved bruk av de beste materialer som porselen og zirkonium. Resultatet blir flotte tenner som vil vare i mange år.


Hvilke muligheter finnes?

Hvorfor skal du velge protetisk tannbehandling? Hovedårsaken til dette er at du får en sunn munnhygiene og et pent smil. Dette vil igjen føre til bedre livskvalitet.

Vi har et stort utvalg av løsninger og et flott team med erfarne tannleger. De legger stor vekt på et komfortabelt og vakkert smil som er tilpasset den enkelte pasient. 

 

protetikk porselenskroner

Protetiske kroner

En protetisk krone gjenskaper riktig funksjon, farge og form av en ødelagt tann. Vi tilbyr kroner i hel porselen og kroner med keramiske skallfasetter. Hel porselen anbefales for pasienter med høye forventninger. Dette er vår beste løsning. Den har god holdbarhet, høy biokopatibilitet med vevene i munnen og presis tilpasning.

 

protetikk protese broer

Protetiske broer

En bro erstatter en eller flere manglende tenner. En bro festes med pasientens egne tenner eller et implantat. I slike tilfeller må tannen slipes. Det er i noen tilfeller mulig å feste broen med sement. Her behøver man ikke slipe ned tenner. Denne løsningen kan i noen tilfeller bli brukt for å erstatte tapte tenner permanent eller midlertidig (perioden implantat gror fast i kjeven). 


protetikk tannfasetter i porselen

Keramsike skallfasetter

Skallfasetter forbedrer tennenes farge og fasong. Du vil få et vakkert smil tilbake. Dette kan være et alternativ for personer med store mellomrom mellom tennene. Skallfasettene har lang holdbarhet og god motstand mot misfarging. De gir et flott utseende siden de ikke er festet på metall. 

I mange tilfeller kan vi tilby skallfasetter uten sliping. 


protetikk tannproteser

Krone-rot innlegg

Krone-rot innlegg reparerer en tann på en skånsom og holdbar måte. Det er ingen behov for tanntrekking selv om det bare er tannroten som er igjen etter behandling. Behandlingen består av to deler: 

1. den nederste blir plassert inne i tannen 

2. øverste danner en støtte som en krone eller en bro blir festet til

 

Proteser

Proteser er avtagbare og erstatter flere tenner. Vi tilbyr et stort utvalg av ulike proteser. Den beste løsningen for dette er en skjelettprotese uten klammer. Denne protesen har mange fordeler. Den har bedre brukskomfort hvis du sammenligner med andre proteser. Skjelett av metall gjør den tynnere. Den sitter bedre i munnen. Løsningen gir bedre følelse av smak og temperatur. Årsaken til dette er at den dekker en veldig liten del av ganen. Den presser ikke på tannkjøttet og ganen. Fører ikke til noen allergiske reaksjoner.