TannbehandlingGdansk
Menu

Shopping i Gdansk er rent spektakulært - til priser du i Norden kun kan drømme om!

Spesielt anbefales følgende shopping sentra, begge åpne alle dager i uken:

Galeria Bałtycka - det største og mest spektakulære shoppingsenteret i Gdansk er et "must"!

 

tannreiser

Senteret befinner seg 6 km fra Novotel Gdansk og Mercure Gdansk (hoteller EuroMed benytter seg av). Taxi bruker 10min fra hotellene til shoppingsenteret. Det koster ca 100kr (50PLN) å kjøre taxi i 30 min i Polen.

Her finner du 200 butikker og forretninger, og enda flere fasjonable merker - alt under ett tak i sentrum av Wrzeszcz, det tradisjonelle handledistriktet i Gdańsk. Galeria Bałtycka er det største mote sentrum ikke bare i Gdansk, men også i hele regionen.

Polen Shopping Galeria Balycka

I Peek Cloppenburg, en to-etasjes tysk mote butikk, finner du fasjonable merkevarer fra hele verden: Versace, Kain Marc, Calvin Klein, Armani - bare for å nevne noen. Det er også en tre-etasjes H M og Zara - de mest populære klesmerker i Polen. Dessuten vil du finne multi-brand Intersport og forbrukerelektronikkgiganten fra Tyskland: Saturn. En dusin eller flere butikker med smykker, klokker og fasjonabelt tilbehør vil møte forventningene til de av dere som finner tilbehør like viktig som klær - Pandora, Apart, Svarovski og andre venter på deg.

 

gdansk tannreiser

 

Madison Shopping Gallery

tannreiser

Senteret befinner seg 1,5 km fra Novotel Gdansk og 100m fra Mercure Gdansk (hoteller EuroMed benytter seg av) og er dermed i gang avstand fra hotellet. Taxi bruker 5min fra hotellet til shoppingsenteret. Det koster ca 100kr (50PLN) å kjøre taxi i 30 min i Polen.

Madison Shopping Gallery er et uvanlig sted i hjertet av Gdansk. Senteret er perfekt plassert, på kanten av Gamlebyen. Det inneholder 100 butikker, restauranter, kafeer, iskrem butikker og mye mer. I koselige restauranter og kafeer kan man møte venner og ha en aromatisk kaffe med en kake.

tannreiser

Madison Shopping Gallery er dog mye mer enn bare etkjøpesenter.
Dette er historie av gamle Gdansk. Sentret inneholder skjulte hemmeligheter som er ofte omtalt i gamle sagn og historier. Her har kjente personer og symboler fra Gdansks historier blitt til sjarmerende skulpturer.