TannbehandlingGdansk
Menu

Opplev Gdansk

Reise innenfor Gdańsk

Vi organiserer transport mellom flyplass, klinikk og hotell helt kostnadsfritt. Dersom tidligere avtalt kan vi også kjøre deg en annen sted dersom det befinner seg i vår kjøre-området. Men om du ønsker å utforske Trippelbyen mer kan du også reise rundt i Gdansk med offentlig transport, som inkluderer trikker og busser. For å kjøpe billetter, kan du bruke billettautomater, som er store, røde bokser plassert ved utvalgte trikke- og busstopp, eller du kan bruke FALA-systemet.

Kjøp av billetter fra billettautomater:

 1. Velg ønsket språk på skjermen.
 2. Velg billettypen som passer best for reisen din (f.eks. enkeltbillett, dagsbillett).
 3. Velg betalingsmetoden og følg instruksjonene på skjermen for å betale.
 4. Ta billetten som skrives ut, og sørg for å ha den med deg under hele reisen.

Kjøp av billetter via FALA-systemet:

 1. Sørg for å ha kontanter eller et bankkort klart til betaling.
 2. Når du går ombord på trikken eller bussen, finn FALA-maskinen, som er en liten, svart boks som ligner en billettautomat, vanligvis plassert nær inngangen.
 3. Hold billettkortet ditt mot FALA-maskinen for å betale. Maskinen vil automatisk trekke riktig beløp fra kortet ditt.
 4. Du vil motta en bekreftelse, og du bør oppbevare den under hele reisen.

Merk at for togene (SKM), billetter kan kjøpes på billettautomater på stasjonene eller via en mobilapp, og det er et eget billettsystem som er forskjellig fra trikker og busser.

Gdansk Turistkort

Gdansk turistkort er et flott alternativ for besøkende som ønsker å utforske byen og få mest mulig ut av oppholdet sitt. Dette kortet gir tilgang til en rekke attraksjoner, rabatter på aktiviteter og offentlig transport i løpet av de 3 dagene det er gyldig.

Fordeler med Gdansk Turistkort:

 1. Gratis adgang til utvalgte museer og attraksjoner: Kortet gir ofte gratis inngang eller betydelige rabatter på populære steder som Det polske postkontorets museum, Den lange broen, og Det nasjonale museum i Gdansk.
 2. Rabatter på guidede turer: Mange turguider og selskaper tilbyr rabatter for kortinnehavere, slik at du kan utforske byen med en ekspertguide til en redusert pris.
 3. Gratis eller rabattert offentlig transport: Med turistkortet kan du vanligvis reise gratis med trikker og busser i Gdansk i løpet av kortets gyldighetsperiode.
 4. Spesialtilbud på restauranter og kafeer: Noen restauranter og kafeer i Gdansk gir rabatter eller gratis drinker og måltider til turistkortinnehavere.

I løpet av de 3 dagene med Gdansk turistkort kan du derfor utforske byens mange attraksjoner, besøke museer og monumenter, delta på guidede turer, nyte lokal mat og drikke, og reise rundt i byen med offentlig transport uten å måtte bekymre deg for ekstra kostnader. Dette gjør det til en praktisk og økonomisk gunstig måte å oppleve det beste av Gdansk på.

Bilder fra Gdansk