TannbehandlingGdansk
Menu

intro 01 tannbleking

Alle ønsker å ha hvite og fine tenner. Dette fører til bedre selvtillit og velvære. Det er dessverre lite å gjøre for å unngå misfarging. Misfargede tenner er vanlig. Her er det kaffe, te og røyk som er verstingene. Med moderne blekingsmetoder kan en heldigvis få tilbake sitt hvite smil.

Dental Sense utfører tannbleking på en skånsom måte. En får 2-3 ganger lysere og hvitere farge på tennene av en slik behandling, men dette kommer av på kostholdsvanene dine. Etter fylt 16 år kan en gjennomføre tannbleking. 
 

Hvor hvite blir tennene etter bleking?
Hvor hvitt det blir avhenger av din egen tannfarge fra naturens side, hvilken type misfarging som er i tennene, alder, m.m. Noen er engstelige for at resultatet skal bli unaturlig/kunstig hvitt; det gjør det ikke, og du kan når som helst avslutte behandlingen. Den kan også forlenges om du ønsker det, da noen vil behøve lengre behandling for å fjerne all misfarging.


Hvor lenge varer effekten av blekingen?

Det varierer fra person til person hvor fort tenner tar opp ny misfarging. I gjennomsnitt varer en full blekebehandling 3-5 år. Hvis du er ekstra flink med vedlikehold kan det vare enda lenger. Godt vedlikehold vil innebære daglig grundig rengjøring. Bruk gjerne tannkrem som anbefales etter en slik behandlingen. I tillegg regelmessig besøk hos tannlegen for rens og tannpleie.


Kan alle bleke tennene?
I noen tilfeller er ikke bleking tilrådelig, for eksempel dersom emaljen er veldig tynn, du har svært lyse tenner fra før eller hvis tennene er skadet på en måte som har medført fargeforandring fra innsiden.

Tannblekingsmetoder
På Dental Sense utfører vi behandlingen av markedets beste blekingsmiddel (Opalescence). Dette gir fantastiske resultater og er helt trygt. Vår klinikk bruker disse metodene:

Bleking med Opalescence Boost

Behandlingen utføres hos tannlegen ved bruk av  Opalescence Boost gel. Dette gir et hvitt smil, og behandlingen tar en times tid. Blekingen skader ikke på emaljen, grunnet sin naturlige pH (7,0).  

img 01 tannbleking tannblekingsett