TannbehandlingGdansk
Menu

hotel nr 1 1

Hotel Number One ***  Tripadv

Number One Hotel er et eksepsjonelt sted, et hjem med harmoni og konsistens. Et koselig hotell med flott basseng. Når vi reiser, oppfatter vi verden gjennom våre sanser som bestemmer hvilke inntrykk som vil bli hos oss. Hovedmålet med hotellet vårt er å bli et sted på ditt personlige kart som du vil gjerne vil gjenta og huske. EuroMed tilbyr følgende priser, frokost & wi-fi inkl: Enkeltrom / Dobeltrom Okt - Mai: kr. 500 / kr. 595,  Juni - Sep: kr. 725 / kr. 815 (Benyttet kurs 1PLN = 2,2 NOK)


Wolne Miasto 01

Wolne Miasto ***  Tripadv

Hotellet ligger i Gdansk gamleby med nærhet til offentlig transport, kjøpesentre og også til det store utvalget av restauranter og kafeer. I resepsjonen vil du se reproduksjoner av renessansemøbler, og gangene og rommene er innredet med gamle fotografier av byen.


Qubus Hotel

Qubus Hotel **** Tripadv

Qubus Hotel Gdansk er ett av de mest besøkte hotellene i Trippelbyen siden åpningen i 2009. Det har blitt tildelt blant annet "Debut of the Year" og "Top Hotel" priser. En uvanlig attraksjon for hotellets gjester er et cruise med hotellets egen Q-båt nedover Motława elva som hotellet ligger ved. EuroMed tilbyr følgende priser, frokost inkl: Enkeltrom / Dobeltrom Nov - April: kr. 500 / kr. 595,  Mai - Oktober: kr. 725 / kr. 815 (Benyttet kurs 1PLN = 2,2 NOK)     Holland House

Holland House **** Tripadv

Der mange grunner til at det er verdt å overnatte på boutique hotellet Holland House Residence. Her forstår du med en gang hvorfor Holland House ble tildelt den prestisjefylte Travellers 'Choice tildelt av Trip Advisor i kategorien mest fasjonable hoteller i Polen. Beliggenhet ved Dlugi Targ. 


hotel novotel gdansk 02

Novotel Gdańsk Centrum *** Tripadv

Med en flott beliggenhet i Gdańsk, er Novotel Gdansk Centrum kun en kort spasertur fra Zuraw, Artus-hallen og Det lange markedet. Her får du mye for pengene, også
gratis Wi-Fi. 


Hotel Gdańsk

Hotel Gdańsk **** Tripadv

Hotel Gdańsk er et firestjerners boutiquehotell i Trippelbyen og et flaggskip i Gdansk. Med unik beliggenhet ved den pittoreske marina i hjertet av byen er hotellet ofte anerkjent som et spesielt sted i sentrum av byen. Takket være den høyeste kvalitet på tjenestene og kompetent, flerspråklig personale har Hotel Gdańsk mottatt mange priser.
Stor og mederne spa - Med SPA.


hanza z zaglowka

Hotel Hanza **** Tripadv

Med en flott beliggenhet i Gdańsk, er Hanza Hotel Gdansk i selve hjertet av Gdansk gamleby. Hanza Hotel Gdansk er nylig renovert og byr på kaffebar, badstue og massasje. Hotellets stab er tilgjengelig døgnet rundt, og hjelper gjerne med planlegging av utflukter. Samtidig vil det flespråklige personellet mer enn gjerne dele sin kunnskap om hva som er verdt å se for å få et mest mulig spennende opphold i Gdańsk. Hanza SPA tilbyr avslapping og ulike behandlinger.