TannbehandlingGdansk
Menu

Opplever du økt blodtrykk, raske hjerteslag og har vanskelighet for å puste? Begynner hendene dine å svette, føler du muskelspenninger og kvalme? Du lider da nok av tannlegeskrekk - en frykt for å besøke en tannlege.
Mange har et lignende problem: ca 10% av den norske befolkningen er så redd for tannlegen at de gir opp behandling. Når smertene er uutholdelige, forverres ytterligere symptomene på frykt.  Det å unngå å besøke tannlegen over mange år kan få en dramatisk innvirkning både på tannhelsen og på selvtilliten.
Vårt mål i Dental Sense er å bryte denne onde sirkelen. Vi jobber med de beste spesialistene og bruker de mest innovative metodene for tannlegeskrekk behandling. Sammen kan vi bekjempe tannlegeskrekken din og gi deg smilet du har ventet så lenge på.
 
 
Fysioterapi2
Terapi med en psykolog - mental trening
Hvis det er behov, gjør vi også psykoterapi, der vi bruker forskjellige teknikker for å senke nivået av frykt. Vi vil lære deg teknikker som vil hjelpe deg til å kontrollere din angst og håndtere stress. Med målrettet mental opplæring, vil du bli kvitt negative tanker som begrenser din evne til å handle, og du vil få en følelse av ro og avslapning.
I Dental Sense foregår mental trening i komfortable og koselig lokaler. Vår psykolog Dr. Milena Lachowicz spesialiserer seg på bekjempelse av stress og frykt
 
Biofeedback
Biofeedback er en terapi der du kan lære å kontrollere stress og hvordan kroppen din reagerer på den, for eksempel muskelspenninger, hjertefrekvens eller blodtrykk. Metoden er helt ikke-invasiv og krever ikke medisiner. Biofeedback-enheten virker som en slags sjette sans, slik at du kan "se" eller "høre" reaksjonene som oppstår i kroppen. I løpet av en økt kobler legen elektrodene til kroppen din, som sender informasjon og dermed påvirker det viste bildet på skjermen. For eksempel gir akselerert hjerteslag dårligere bildekvalitet, mens sedering gjenoppretter bildet til normalt. Som et resultat lærer du hvordan du kontrollerer kroppens reaksjoner på stressende situasjoner. Vi er i stand til å oppnå spesielt gode resultater ved å kombinere biofeedback med avslapningsteknikker.
Biofeedback er en utbredt metode i verden, og brukes ikke bare i behandlingen av tannlegeskrekk. Det har også positive effekter for å minimere stress før offentlige taler, forretningsmøter og sportskonkurranser. Den ekstra fordelen med mental trening er økt konsentrasjon. Det er derfor det brukes av kjente forretningsmenn og idrettsutøvere i verden.
BiofeedbackBoifeedback2
 
Behandling uten smerte
Vi har som hovedfokus at hver behandling skal være smertefri. Vi tilbyr en rekke metoder som vi individuelt tilpasser ditt behov. 
  • * Anestesi i form av gel eller spray.
  • * Moderne smertefri datamaskinbedøvelse.
  • * Lystgass - du føler deg avslappet, fjerner frykt og angst. 
  • * Narkose. Du vil falle i søvn. Åndedrettsvernet beholdes, noe som betyr at det ikke er nødvendig å sette inn et rør inn i luftveiene.
 tannlegeskrekk

Avslappende massasje
I prosessen med å bekjempe frykt og spenning bruker vi også ulike teknikker for avslapningsmassasje. I kombinasjon med avslappende musikk 
og massasje vil de få deg å slappe av.Massasjebehandlingen utføres hos oss av våre fysioterapeuter.
 
Fysioterapi