TannbehandlingGdansk
Menu

Dental Sense - Vårt team

Tannlege – Lukasz Lassmann

Tannlege – Lukasz Lassmann

Lassmann er medeier av Dental Sense klinikken og leder for tannlegeteamet. Han er ansvarlig for mange av de største "forvandlingene". Dr. Lukasz setter inn ca. 200 tannkroner hver måned og har dermed opparbeidet seg en unik erfaring. Han holder seg oppdatert på siste forskning og metoder ved å jevnlig delta på kurs både i Polen, Tyskland og USA. Dr. Lukasz har utviklet og implementert DSD (Digitalt Smil Design) hos i vår tannklinikk. Han mottar stadig svært gode tilbakemeldinger fra våre norske pasienter, spesielt fra de pasientene som lider av tannlegeskrekk. Dr. Lukasz Lassman er medlem i det eksklusive Polish Academy of Aesthetic Dentistry. Dr. Lassmann er en ettertraktet kursholder i Polen og internasjonalt.


Tannlege – Marta Lassmann

Tannlege – Marta Lassmann

Marta Lassmann har studert ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun avsluttet studiene med meget gode resultater. Har kontinuerlig utvidet sin kunnskap og erfaring med flere kurs og konferanser i Polen og i utlandet (University of California, Los Angeles). Hun er spesielt opptatt av pasienten skal føle seg trygg og godt i varetatt. Dr. Marta er meget flink med barn og er derfor et ypperlig valg for de yngste pasientene.


Kirurg – Adam Pioro

Kirurg – Adam Pióro

Adam Pióro har studiert ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Han er lidenskapelig opptatt av sitt arbeid. Dr. Adam Pióro er hovedspesialist for implantologi og kirurgi. Han besitter lang erfaring fra sykehuse ved avdeling for kjeve- og ansiktskirurgi i Gdynia. Pióro gjennomfører de mest kompliserte behandlingene. Han er medlem av German Society of Oral Implantology, International Congress of Oral Implantologists, Den polske forening for endodonti og Den polske forening for implantologi.


Kirurg – Mikołaj Mielke

Kirurg – Mikołaj Mielke

Mikołaj Mielke er utdannet ved Det medisinske universitet i Gdańsk. I 2014 fikk han prisen for det beste resultatet på praktisk eksamen innenfor Curriculum Implantologii (Implantologi Curriculum) ved Polskie Stowarzyszenie Implantologiczne (Polsk implantologisk forening). Hvert år deltar han i prestisjefylte internasjonale symposier og konferanser innen implantologi, tannkirurgi og kjeve- og ansiktskirurgi. Han er medlem i Deutsche Gesellschaft für Orale Implantologie, International Congress of Oral Implantologists, AOCMF, Polskie Stowarzyszenie Implantologiczne, Polskie Towarzystwo Chirurgii Jamy Ustnej (Polsk oralkirurgisk forening). I 2015 begynte han å arbeide ved avdelingen for kjevekirurgi, St. Vincent de Paul sykehus i Gdynia, der han fortsetter å øke sine kvalifikasjoner. I klinikken Dental Sense benytter Dr. Mikołaj Mielke kompetansen sin til gjennomføring av kompliserte behandlinger innen implantologi og beinoppbygging. Med bruk av slike avanserte teknologier som datanavigering og computertomografi kan på beste og mest presise måte planlegge og gjennomføre behandlinger. I fritiden er han en stor fan av fotball og samojedhunder.


Kirurg – Piotr Chomik

Kirurg – Piotr Chomik

 


Maria Mikolajska

Kirurg – Maria Mikolajska

 


Periodontolog – Marta Sworczak–Gołąbowska

Periodontolog – Marta Sworczak–Gołąbowska

Marta Sworczak-Gołąbowska har gjennomført sine studier ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun er spesialist periodontolog siden 2011 og er medlem av Den polske forening for periodonti samt European Federation of Periodontology.


Tannlege – Paulina Drętkiewicz–Kutella

Tannlege – Paulina Drętkiewicz–Kutella

Paulina Drętkiewicz-Kutella har studert ved Det medisinske universitet i Szczecin. Hun er opptatt av pasientens smil og jobber hele tiden for å oppnå et vakkert og naturlig uttrykk. Hun holder seg oppdatert ved å delta på jevnlige spesialistkurs innen protetikk og estetisk odontologi.


Tannlege – Aleksandra Piekut

Tannlege – Aleksandra Piekut

Aleksandra Piekut har studert ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun har lang erfaring innenfor bittkonstruksjon og estetisk medisin. Dr. Aleksandra utvider sin kompetanse kontinuerlig ved å delta på kurs innen kjeveortopedi, konservativ odontologi og estetisk medisin. En time hos henne er preget av vennlig atmosfære der pasienten alltid er i fokus.


Tannlege – Anna Armanda

Tannlege – Anna Armanda

Anna Armada tok utdanning ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun er medlem i Polskie Stowarzyszenie Endodontyczne (Polsk endodontisk forening) og European Society of Endodontology sammen med beste endodonter i Europa. Hun deltar regelmessig i internasjonale kurs og konferanser og øker stadig sin kompetanse innen tannprotetikk og moderne rotbehandling. I Dental Sense gjennomfører Dr. Anna Armada spesialiserte behandlinger innen mikroendodonti, konservativ tannbehandling og tannprotetikk. Hun legger spesiell vekt på bruk av moderne metoder som garanterer raskere og smertefri behandling. Hun mener at det viktigste i god behandling er å forstå pasienten og hans eller hennes behov. Som person liker hun lange ryggsekkturer, snowboard og kulturbegivenheter i naturen.


Tannlege – Agnieszka Gawdzik

Tannlege – Agnieszka Gawdzik

Agnieszka Gawdzik er utdannet ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Helt fra begynnelsen av sin karrieren har hun utvidet sin kompetanse innen tannprotetikk og endodonti gjennom deltakelse i tallrike kurs og konferanser holdt av verdens beste spesialister. Hun utfører kompliserte og høyt estetiske protetiske erstatninger og gjennomfører mikroendodontiske behandlinger. Hun benytter kunnskapen sin om diagnostisering av kjeveleddsproblemer til å kunne analysere pasientens tilstand bedre og planlegge optimal behandling. Det profesjonelle målet til Dr. Agnieszka Gawlik er stadig forbedring av behandlingsteknikker i kombinasjon med stressreduksjon og største komfort for pasienten. I privatlivet har hun to barn, en positiv innstilling til livet, forkjærlighet for nye kulturer, smaker i nære og fjerne regioner i verden.


Tannlege – Magdalena Borowska–Szymańska

Tannlege – Magdalena Borowska–Szymańska

Magdalena ble uteksaminert fra Medical University i Poznan. Hun utfører behandlinger innen endodonti (rotfyllinger), protetikk og generell tannbehandling. Magda benytter alltid microskop under sin behandling for å sikre størst mulig grad av presisjon. Hun hever sin kompetase kontinuerlig ved å delta på kurs både i innlandet og utland. Hennes prioritet er å sikre at pasienten føler seg trygg og komfortabel og samt oppnå et naturlig og vakkert smil. Privat er hun en lykkelig mor til 2 gutter. Fritiden går med til venner, bøker, film og musikk.


Tannlege – Magdalena Mikietyńska

Tannlege – Magdalena Mikietyńska

Dr. Magdalena Mikietyńska tok utdanning ved Det medisinske universitet i Gdansk hvor hun fortsetter sin vitenskapelige utvikling. Hun er nesten ferdig med sin doktorgrad i odontologi der hun drøfter funksjonsforstyrrelser i tyggesystemet. Dessuten er dr. Mikietyńska spesialistkandidat i protetikk i Det odologiske senteret ved Det medisinske universitetet i Gdansk. Hun har fullført flere kurs og deltatt i tallrike konferanser. Dr. Mikietynska har i tillegg skrevet mange vitenskapelige artikler og stadig forbedrer sine kvalifikasjoner. På klinikken spesialiserer hun seg i protetikk, implantatprotetikk, omfattende bittrekonstruksjoner samt behandling av funksjonsforstyrrelser i tyggesystemet. Hun gir hver pasient mye omsorg og engasjement. Privat er hun meget smilende tennis- og salsaentusiast.


Tannlege – Michał Mikietyński

Tannlege – Michał Mikietyński

Dr. Michał Mikietyński ble uteksaminert fra Det medisinske universitet i Gdansk. Hans største lidenskap er oral kirurgi med implantatbehandling samt omfattende protetiske rekonstruksjoner både på implantater og på pasientens egne tenner. Dr. Mikietynski er meget profesjonell og setter pris på individuell tilnærming til pasienten og hans eller hennes behov. Han har deltatt i flere kurs og symposier både i Polen og i utlandet. Han er medlem av Polsk forening for oral kirurgi og Polsk forening for implantologi. Privat er han tennis- og slalåmtrener.


Tannlege – Maria Radziwilska

Tannlege – Maria Radziwilska

Radziwilska har studert ved Det medisinske universitetet i Gdansk. Hun har gjennomført mange kurs innen ortodonti, proteser og okklusjon (bitt). Hun er opptatt av å settet seg inn i nyeste behandlingsmetoder. Tannhelse er hennes store lidenskap - hver eneste pasient vil føle det etter kun noen få minutter i stolen. Hun elsker å være med familien på fritiden. I tillegg er hun en flink sanger. Dette har nok noen av våre pasienter fått erfart under sin behandling.


Tannlege – Aneta Kilichowska

Tannlege – Aneta Kilichowska

Dr. Aneta Kilichowska fullførte studier ved Det medisinske universitet i Gdansk i 2013. Hun driver mest med konservativ tannbehandling, endodonti, protetikk og estetisk tannbehandling. Hun utvikler sine kunnskaper ved å regelmessig delta i kurs i estetisk tannbehandling og protetikk. På jobben er hun mest opptatt av pasientens individuelle behov. Hun prøver alltid å forklare årsakene til problemer for å velge best mulig løsning. Hennes største fordel er empati og ro. Privat er hun mor til sin vakkre datter. Hun er glad i reise og fotografi, også tannfotografi – fordi jobben er hennes største lidenskap.


Tannlege – Anna Seidel

Tannlege – Anna Seidel

Hun er spesialist i konservativ tannbehandling og endodonti. Ania er utdannet ved Medical University of Silesia i Katowice. Helt i fra starten av sin profesjonelle karriere har hun hele tiden jobbet med å øke sin kunnskap innenfor tannbehandling. Hun er mest opptatt av estetisk tannbehandling, endodonti under mikroskop og proteser.


Tannlege – Katarzyna Cupryś

Tannlege – Katarzyna Cupryś

 


Tannlege – Katarzyna Pokrywka

Tannlege – Katarzyna Pokrywka

 


Tannlege – Małgorzata Kryńska

Tannlege – Małgorzata Kryńska

 


Fysioterapaut – Julia Rutkowska

Fysioterapaut – Julia Rutkowska

Julia Rutkowska er utdannet fysioterapeut og har fullført studiene sine ved Det medisinske universitet i Warszawa. Hun er spesielt interessert i omfattende odontologisk fysioterapi, inkludert behandling av dysfunksjoner i kjeveleddene. I klinikken vår gjennomfører hun også rehabilitering etter kirurgiske og implantologiske behandlinger. Hun er et viktig ledd i Dental Sense sitt legeteam. Hennes arbeid støtter omfattende tannprotetisk behandling og reduserer spenninger og smerter som kan oppstå under og etter behandlingene. Hun deltar i tallrike kurs og konferanser knyttet til problemer i det kraniomandibulære og faciomandibulære området. Hennes brede arbeidserfaring fra ledende klinikker i Warszawa gir henne en flersidig innstilling til behandling. Under terapien fokuserer hun alltid på å finne og eliminere årsaken til problemet. I fritiden er hun en stor fan av riding, gode bøker og reiser.


Fysioterapaut – Mateusz Potoczny

Fysioterapaut – Mateusz Potoczny

 


Anestesi overlege – Łukasz Nowakowski

Anestesi overlege – Łukasz Nowakowski

Łukasz er anestesilege. Han jobber ved flere av de store sykehusene i Gdańsk. Har lang erfaring innefor dette fagområdet.


Tannlegeassistent – Karolina Hintzke

Tannlegeassistent – Karolina Hintzke

 


Tannlegeassistent – Agnieszka Surażyńska

Tannlegeassistent – Agnieszka Surażyńska

 


Tannlegeassistent – Milena Rogińska

Tannlegeassistent – Milena Rogińska

Assistent og tannhygienist med mange års erfaring. øker stadig sine kvalifikasjoner ved å delta på kurs. Hun hjelper til med prosedyrer innenfor prostodontikk, endodonti, ortodonti, kirurgi og konservativ behandling. Hun er åpen og empatisk. Milena utfører sitt arbeid med stor entusiasme. Hun liker å lage tradisjonell polsk mat. Elsker å reise og oppleve smaker fra andre land.


Tannlegeassistent – Paulina Gryz

Tannlegeassistent – Paulina Gryz


Tannlegeassistent – Magdalena Dziedzic

Tannlegeassistent – Magdalena Dziedzic


Tannlegeassistent – Wioletta Świercz

Tannlegeassistent – Wioletta Świercz

 


Tannlegeassistent – Karolina Jachimowska

Tannlegeassistent – Karolina Jachimowska

 


Tannlegeassistent – Monika Kiluk

Tannlegeassistent – Monika Kiluk

 


Tannlegeassistent – Milena Kunicka

Tannlegeassistent – Milena Kunicka

 


Tannlegeassistent – Natalia Przybysz

Tannlegeassistent – Natalia Przybysz

 


Tannpleier – Anna Król

Tannpleier – Anna Król

 


Tannpleier – Katarzyna Szajewska

Tannpleier – Katarzyna Szajewska

 


Tannpleier – Magdalena Różyńska

Tannpleier – Magdalena Różyńska

 


Tannpleier – Elżbieta Kuliś

Tannpleier – Elżbieta Kuliś

 


Avdelingsleder for resepsjonistene – Aleksandra Teślak

Avdelingsleder for resepsjonistene – Aleksandra Teślak

Aleksandra er utdannet ved Det medisinske universitet i Gdansk, spesilisering i offentlig helse og helsesystemstyring. Hun har alltid et smil om sin munn og deler gladelig av sitt blide vesen. Ingen situasjon vipper henne av pinnen eller fjerner hennes smil. Utenfor klinikken er Aleksandra aktiv i det offentlige helseprogrammet for forhindre av livsstilsykdommer hos barn.

 


Resepsjonist – Natalia Różagórska

Resepsjonist – Natalia Różagórska

Hun har fullført en BA i tysk på Universitet i Gdańsk og har en Master i Dietetics. Jeg har jobbet i tannlegebransjen i over 8 år. Natalia er ambisiøs, smilende og profesjonell. På klinikken har hun full fokus på pasienten. I tillegg er hun hovedansvarlig for innkjøp av klinikkens utstyr og lagerbeholdning. Hun er med på å bygge et positivt bilde av klinikken, ved telefonkontakt med pasienter. Fritiden bruker hun på familie og venner.


Resepsjonist – Manager – Magdalena Gachewicz

Manager – Magdalena Gachewicz

 


Avdelingsleder for – Agata Gałka

Prosessansvarlig – Agata Gałka

 


Resepsjonist – Joanna Kossowska

Resepsjonist – Joanna Kosowska

Hun tok en mastergrad ved Universitetet for økonomi i Poznań, hvor hun lærte om ledelse og kvalitet. Takket være denne utdannelsen kan hun være anssvarlig for koordineringen av Dental Sense sitt sikkerhetsstyringssystemet for personlige data. På fritiden elsker hun å lese bøker. Hennes lidenskap er dekorasjon og interiørdesign.


Resepsjonist – Natalia Figaj

Resepsjonist – Natalia Figaj

Hun har jobbet hos oss som resepsjonist siden 2016. I tillegg har hun utdannelse i radiologi. Du kan derfor møte henne når du skal ta bilder. Hennes interesser er sport og fremfor alt volleyball. Hun elsker å reise rundt i verden på sin fritid.


Resepsjonist – Patrycja Maziec

Resepsjonist – Patrycja Maziec

 


Resepsjonist – Natalia Labuda

Resepsjonist – Natalia Labuda

Natalia liker å ha god kontakt med pasientene. Hun setter stor pris på et smil tilbake.. Dette gir henne ekstra energi og motivasjon. Fritiden benytter hun til dans og reiser. Hun har besøkt Norge. En tur til Preikestolen har gitt henne gode minner for livet.

 


Resepsjonist – Anna Kuczyńska

Resepsjonist – Anna Kuczyńska

 

 


Resepsjonist – Magdalena Rudkowska

Resepsjonist – Magdalena Rudkowska

 


Resepsjonist – Agata Melerska

Resepsjonist – Agata Melerska

 


Tolk – Aleksandra Stromska

Tolk – Aleksandra Stromska

Hun lærte norsk på norskkurser som Folkeuniversitet organisert når hun bodde og jobbet i Bergen der hvor bor sin nærmeste familie. Bergen er hennes andre hjem og hun sier at regneværet ikke plager henne og man kan faktisk begynne å like det! Siden hun jobber på tannlegeklinikken som tolk lærer hun mye om tenner og synes at det er fascinerende! Hun fikk mastergrad i Business Management, kan spille fiolin og piano. Hennes lidenskap er videoproduksjon.


Tolk – Joanna Bondarenko

Tolk – Joanna Bondarenko

Jeg studerte Skandinaviske Studier ved Universitetet i Gdansk hvor jeg fikk bachelorgrad i Nordiske medier og samfunn og mastergrad i Oversettelser. En del av mine studier fullførte jeg ved Unviersitetet i Oslo - byen jeg ble forelsket i ved første blikk og har blitt mitt andre hjem. Interesse for helse og odontologi hadde jeg fått allerede i min barndom, da jeg måtte sitte i lange timer med min mor i helsesenteret hun jobbet i. Den beste lekeplassen var alltid tannlegestolen. Siden jeg hadde enda større lidenskap for fremmedspråk, ville jeg likevel aldri bli en tannlege. Jeg snakker engelsk, spansk og norsk, og siden april 2017 klarer jeg å knytte mine største lidenskaper sammen ved å jobbe som tolk og oversetter på Dental Sense Tannklinikk og kundekonsulent i EuroMed. Som person er jeg vegetarianer som elsker å løpe lange distanser, reise (helst til Spania) og bli kjent med andre kulturer, mat og tradisjoner.


Tolk – Aleksandra Brzezińska

Tolk – Aleksandra Brzezińska

Aleksandra jobber i klinikken som tolk og hjelper norske pasienter. Hun lærte språket ved å bo i Oslo i 4 år. Hun jobbet som sykepleier og personlig assistent ved et sykehjem. Hun elsker å jobbe med folk, og detter dette arbeidet gir henne mye glede. En ekstra fordel ved denne jobben er at hun får muligheten til å bruke det norske språket til daglig. Hun er interessert i musikk, sport og matlaging.


Tolk – Olga Maciejewska

Tolk – Olga Maciejewska

Jeg har fullført masterstudier innen skandinavistikk og norsk filologi. I de siste årene har jeg jobbet mye med norsk, først og fremst som norsklærer for utlendinger i Norge. Jeg har bodd flere steder i Norge, men helt sikkert er Lofoten mitt favoritt bosted der! I fritida liker jeg å være aktiv ute - sykle, vandre i fjellet og gå lange turer. Jeg er glad i vegetarisk mat, skihopping og fotografering.


Tolk – Mateusz Krzesiński

Tolk – Mateusz Krzesiński

 


Sjåfør – Karol Sulewski

Sjåfør – Karol Sulewski

Karol er født og oppvokst i Gdańsk. Han elsker sin by og kjenner hvert hjørne av den. Du kan alltid spørre ham hva, hvor, når og han vil alltid kunne svare deg. På toppen av å være en sjåfør er han en turistguide i Gdansks gamleby. På fritiden liker han å gå i skogen. I tillegg bruker han mye tid i svømmebassenget med familie og venner.


Sjåfør – Tomek Surzyński

Sjåfør – Tomek Surzyński

 


Sjåfør – Adam Szurzyński

Sjåfør – Adam Szurzyński

 


Sjåfør – Mateusz Kasperski

Sjåfør – Mateusz Kasperski