Menu

lukasz lassmann zahnarzt

dr. Lukasz Lassmann

Dr. Lassmann er medeier av Dental Sense klinikken og leder for tannlegeteamet. Han er ansvarlig for mange av de største "forvandlingene" - nedenfor følger noen av hans arbeider. Dr. Lukasz setter inn ca. 200 tannkroner hver måned og har dermed opparbeidet seg en unik erfaring. Han holder seg oppdatert på siste forskning og metoder ved å jevnlig delta på kurs både i Polen, Tyskland og USA. Dr. Lukasz har utviklet og implementert DSD (Digitalt Smil Design) hos i vår tannklinikk. Han mottar stadig svært gode tilbakemeldinger fra våre norske pasienter, spesielt fra de pasientene som lider av tannlegeskrekk. Dr. Lukasz Lassman er medlem i det eksklusive Polish Academy of Aesthetic Dentistry. Dr. Lassmann holder jevnlig kurs for tannleger ulike steder i Polen.


marta lassmann zahnaerztin
 

dr. Marta Lassman

Marta Lassmann har studert ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun avsluttet studiene med meget gode resultater. Har kontinuerlig utvidet sin kunnskap og erfaring med flere kurs og konferanser i Polen og i utlandet (University of California, Los Angeles). Hun er spesielt opptatt av pasienten skal føle seg trygg og godt i varetatt. Dr. Marta er meget flink med barn og er derfor et ypperlig valg for de yngste pasientene.


adam pioro zahnarzt

dr. Adam Pioro

dr. Adam Pióro har studiert ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Han er lidenskapelig opptatt av sitt arbeid. Dr. Adam Pióro er hovedspesialist for implantologi og kirurgi. Han besitter lang erfaring fra sykehuse ved avdeling for kjeve- og ansiktskirurgi i Gdynia. Pióro gjennomfører de mest kompliserte behandlingene. Han er medlem av German Society of Oral Implantology, International Congress of Oral Implantologists, Den polske forening for endodonti og Den polske forening for implantologi.


9 www

dr. Maciej Koberda

Dr. Maciej Koberda tok sin utdanning ved Det medisinske universitet i Gdańsk og utvidet kunnskapen om implantologi og kirurgi ved Comeniusuniversitet i Bratislava. I 2016 gjennomførte han spesialisering i kjeve- og ansiktskirurgi. Hans erfaring stammer fra private klinikker og Universitetssykehuset i Gdańsk der hanhar arbeidet i 8 år. Han har publisert artikler og holdt presentasjoner knyttet til kjeve- og ansiktskirurgi og tannprotetikk. Han er medlem i det International Team for Implantology – en internasjonal organisasjon for implantologer. I Dental Sense gjennomfører Dr. Maciej Koberda behandlinger innen tannkirurgi og implantologi og garanterer pasientene sine resultater på høyt nivå. Han benytter avanserte implantologiske teknikker,inkludert tredimensjonal virtuell planlegging. Hans interesser i privatlivet er basketball, tennis og vindsurfing..


5 www

dr. Mikolaj Mielke

Dr. Mikołaj Mielke er utdannet ved Det medisinske universitet i Gdańsk. I 2014 fikk han prisen for det beste resultatet på praktisk eksamen innenfor Curriculum Implantologii (Implantologi Curriculum) ved Polskie Stowarzyszenie Implantologiczne (Polsk implantologisk forening). Hvert år deltar han i prestisjefylte internasjonale symposier og konferanser innen implantologi, tannkirurgi og kjeve- og ansiktskirurgi. Han er medlem i Deutsche Gesellschaft für Orale Implantologie, International Congress of Oral Implantologists, AOCMF, Polskie Stowarzyszenie Implantologiczne, Polskie Towarzystwo Chirurgii Jamy Ustnej (Polsk oralkirurgisk forening). I 2015 begynte han å arbeide ved avdelingen for kjevekirurgi, St. Vincent de Paul sykehus i Gdynia, der han fortsetter å øke sine kvalifikasjoner. I klinikken Dental Sense benytter Dr. Mikołaj Mielke kompetansen sin til gjennomføring av kompliserte behandlinger innen implantologi og beinoppbygging. Med bruk av slike avanserte teknologier som datanavigering og computertomografi kan på beste og mest presise måte planlegge og gjennomføre behandlinger. I fritiden er han en stor fan av fotball og samojedhunder.


8 www

dr. Lukasz Nowakowski

Dr. Mikołaj Mielke er anestesilege. Jobber ved flere av de store sykehusene i Gdansk.


marta sworczak golabowska zahnaerztin

dr. Marta Sworczak-Golabowska

Dr. Marta Sworczak-Golabowska har gjennomført sine studier ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun er spesialist periodontolog siden 2011 og er medlem av Den polske forening for periodonti samt European Federation of Periodontology.


blazej derda zahnarzt

dr. Blazej Derda

Dr. Blazej Derda har studert ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Har lang erfaring fra ledende klinikker i Gdańsk og Warszawa. Han har spesialisert seg innenfor endodontisk behandling (rotfylling) ved bruk av mikroskop. Dr. Blazej utvikler stadig sin kompetanse via kurs og konferanser innen endodontologi, mirkoskopbehandling, protetikk og DSD.


paulina dretkiewicz kutella zahnaerztin

dr. Paulina Dretkiewicz-Kutella

Dr. Paulina Dretkiewicz-Kutella har studert ved Det medisinske universitet i Szczecin. Hun er opptatt av pasientens smil og jobber hele tiden for å oppnå et vakkert og naturlig uttrykk. Hun holder seg oppdatert ved å delta på jevnlige spesialistkurs innen protetikk og estetisk odontologi.


aleksandra piekut zahnaerztin

dr. Aleksandra Piekut

Dr. Aleksandra Piekut har studert ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun har lang erfaring innenfor bittkonstruksjon og estetisk medisin. Dr. Aleksandra utvider sin kompetanse kontinuerlig ved å delta på kurs innen kjeveortopedi, konservativ odontologi og estetisk medisin. En time hos henne er preget av vennlig atmosfære der pasienten alltid er i fokus.


2 www

dr. Agnieszka Gawdzik

Dr. Agnieszka Gawdzik er utdannet ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Helt fra begynnelsen av sin karrieren har hun utvidet sin kompetanse innen tannprotetikk og endodonti gjennom deltakelse i tallrike kurs og konferanser holdt av verdens beste spesialister. Hun utfører kompliserte og høyt estetiske protetiske erstatninger og gjennomfører mikroendodontiske behandlinger. Hun benytter kunnskapen sin om diagnostisering av kjeveleddsproblemer til å kunne analysere pasientens tilstand bedre og planlegge optimal behandling. Det profesjonelle målet til Dr. Agnieszka Gawlik er stadig forbedring av behandlingsteknikker i kombinasjon med stressreduksjon og største komfort for pasienten. I privatlivet har hun to barn, en positiv innstilling til livet, forkjærlighet for nye kulturer, smaker i nære og fjerne regioner i verden.


6 www

dr. Anna Armanda

 Dr. Anna Armada tok utdanning ved Det medisinske universitet i Gdańsk. Hun er medlem i Polskie Stowarzyszenie Endodontyczne (Polsk endodontisk forening) og European Society of Endodontology sammen med beste endodonter i Europa. Hun deltar regelmessig i internasjonale kurs og konferanser og øker stadig sin kompetanse innen tannprotetikk og moderne rotbehandling. I Dental Sense gjennomfører Dr. Anna Armada spesialiserte behandlinger innen mikroendodonti, konservativ tannbehandling og tannprotetikk. Hun legger spesiell vekt på bruk av moderne metoder som garanterer raskere og smertefri behandling. Hun mener at det viktigste i god behandling er å forstå pasienten og hans eller hennes behov. Som person liker hun lange ryggsekkturer, snowboard og kulturbegivenheter i naturen.

 

agnieszka wasewicz

dr. Agnieszka Wasewicz 

 


Aneta Kilichowska

dr. Aneta Kilichowska 

 


anna seidel

dr. Anna Seidel 

 


dominika szczepanek

dr. Domenika Szczepanek 

 


magdalena borowska szymanska

dr. Madalena Borowska Szymanska 

 


magdalena mikietynska

dr. Madalena Mititynska 

 


maria radziwilska

dr. Maria Radziwilska 

 


michal mikietynski

dr. Michael Mikietynski 

 


anna krol

Tannpleier - Anna Krol 

 


elzbieta kulis

Tannpleier - Elzbieta Kulis 

 


katarzyna szajewska

Tannpleier - Katarsyna Szajewska 

 


magda rozynska

Tannpleier - Magda Rozynska 

 


4 www

dr. Julia Rutkowska

Julia Rutkowska er utdannet fysioterapeut og har fullført studiene sine ved Det medisinske universitet i Warszawa. Hun er spesielt interessert i omfattende odontologisk fysioterapi, inkludert behandling av dysfunksjoner i kjeveleddene. I klinikken vår gjennomfører hun også rehabilitering etter kirurgiske og implantologiske behandlinger. Hun er et viktig ledd i Dental Sense sitt legeteam. Hennes arbeid støtter omfattende tannprotetisk behandling og reduserer spenninger og smerter som kan oppstå under og etter behandlingene. Hun deltar i tallrike kurs og konferanser knyttet til problemer i det kraniomandibulære og faciomandibulære området. Hennes brede arbeidserfaring fra ledende klinikker i Warszawa gir henne en flersidig innstilling til behandling. Under terapien fokuserer hun alltid på å finne og eliminere årsaken til problemet. I fritiden er hun en stor fan av riding, gode bøker og reiser.


1 Milena web

Tannlegeassistent - Milena Roginska

 


1 Paulina2 web

Tannlegeassistent - Pailina Gryz

 


karolina hintzke

Tannlegeassistent - Karolina Hintzke

 


agnieszka surazynska

Tannlegeassistent - Agnieszka Surazynska

 


karolina joachimowska

Tannlegeassistent - Karolina Joachimowska


magdalena dziedzic

Tannlegeassistent - Magdalena Dziedzic

 


wioletta swiercz

Tannlegeassistent - Wioletta Swiercz

 


1 Ola Web

Avdelingsleder for resepsjonistene - Aleksandra Teslak

Aleksandra er utdannet ved Det medisinske universitet i Gdansk, spesilisering i offentlig helse og helsesystemstyring. Hun har alltid et smil om sin munn og deler gladelig av sitt blide vesen. Ingen situasjon vipper henne av pinnen eller fjerner hennes smil. Utenfor klinikken er Aleksandra aktiv i det offentlige helseprogrammet for forhindre av livsstilsykdommer hos barn.

 


joanna kossowska

Resepsjonist - Joanna Kossowska

 


natalia figaj

Resepsjonist - Natalia Figaj

 


natalia labuda

Resepsjonist - Natalia Laubda

 


natalia rozagorska

Resepsjonist - Natalia Rozagorska

 


patrycja maziec

Resepsjonist - Patrycja Maziec

 


magda rudkowska

Resepsjonist - Magda Rudkowska

 


anna kuczynska

Resepsjonist - Anna Kuczynska

 


joanna bondarenko

Tolk - Joanna Bondarenko

 


aleksandra stromska

Tolk - Aleksandra Stromska

 


maciej lukasik

Sjåfør - Maciej Lukasik

 


karol piertulewicz

Sjåfør - Karol Piertulevicz

 


karol sulewski

Sjåfør - Karol Sulewski

 


tomek surzyński

Sjåfør - Tomek Surzynski