TannbehandlingGdansk
Menu

Tannklinikken behandler med stort hell nesten daglig våre pasienter som har lidd av ulik grad av tannlegeskrekk. Disse pasientene har i mange tilfeller ikke vært hos tannlege på mange år samt hatt ubehagelige opplevelser hos tannlegen tidligere.

Klinikkens personal er alltid i forkant av tannlegetimen informert om pasientens tannlegeskrekk slik at de er forberedt og opptrer spesielt hensynsfult i forhold til disse pasienter.

Tannlegene våre har mye erfaring og kompetanse innenfor behandling av pasienter med dentofobi, de har en individuell tilnærming til hver pasient og vil tilpasse behandlingsprosessen slik at den er mest mulig komfortabel for deg.

Vi bruker lokal bedøvelse på klinikken, dette er alltid kostnadsfritt slik at du får så mye du trenger. Vi tilbyr også bedøvelsesgele, slik at du vil ikke kjenne noe stikk!

Tilbakemeldinger fra noen utvalgte pasienter med tannlegeskrekk finner du nedenfor.

Du kan også lese om smertefri behandling HER


Rolf Ole Johnsen - 19.06.2019

Hei og takk for sist. Fantastisk vennige alle sammen fra sjåførene til personalet på klinikkene. Heilt supert for en som har enorm tannlegeskrekk og blir svært nervøs bare ordet tannlege blir nevnt. Men det gikk kjempefint. God informasjon underveis og forklaring hva som dem gjorde. Fantastisk. Har anbefalt dere til mine venner/naboer her oppe i Troms. Trudde aldri jeg skulle glede meg til å reise til tannlegen, men ser faktisk fram til å komme ned igjen. Ha en kjempefin dag. Mvh Rolf
 

Gerd Eisaland - 14.05.2019

Hei igjen! Alt bra med meg :-) Opplevde klinikken deres som veldig bra. Meget profesjonelle, flinke og vennlige tannleger og andre ansatte. Det kurerte min tannlegeskrekk!! Servicen med henting og bringing var også utrolig bra. Skal absolutt tilbake! Hotellet dere valgte for oss var også meget bra! Med vennlig hilsen Gerd Solveig
 

Danuta Bieszke - 15.06.2018

De beste av de beste. Tannlegeskrekken er borte og jeg ser fram til å få tilbake smilet mitt. Flott service. Thomas ordnet alt til punkt og prikke. Fantastiske og profesjonelle leger.
 

Manfred Muller - 18.07.2018

Jeg har vært hos EuroMed i Gdansk i juni i år. Det var en meget hyggelig opplevelse, topp service på alle kanter og bauger. Flybillett, henting fra flyplassen til hotellet, deretter til tannklinikken og tilbake til hotellet. Thomas gjorde en kjempejobb, organiserte alt og jeg trengte ikke å bekymre meg. I tannklinikken ble jeg godt mottatt, og tannlegen min gjorde en flott jobb. Også jeg hadde tannlege- skrekk, men når man har med folk å gjøre som vet å behandle folk på en god måte og i tillegg vet hva de holder på med, både faglig og menneskelig er det nesten en fryd å sitte / ligge i stolen hos tannklinikken hos dere Thomas. Jeg skulle komme tilbake i august / september, for å få gjort resten som står igjen, men det gikk ikke pga jobben. Skal ta kontakt med deg / dere om ikke så veldig lenge for å avtale termin, flybillett og hotell, helst samme hotell jeg bodde i juni i år.
 

Henrik Nordstrøm - 06.10.2017

Alt helt perfekt, effektivt og profesjonelt...vil absolutt å anbefale for alle med tannlegeskrekk og ikke minst mye rimeligere enn i Norge.


Narintrip Natajak - 06.10.2017

Veldig bra opplegg , ble utrolig godt ivaretatt av alle, og en spesiell til min tannlege Alexandra som var veldig dyktig og nesten kurerte min tannlege skrekk.
 

Helle Moen - 03.10.2017

Fantastisk tannklinikk med serviceinnstilte medarbeidere,kunnskapsrike og flinke på sitt felt. Delikate og moderne lokaler. Positiv dialog med Thomas Nosowski via mailer/mobil, og oppmøte på flyplass ved første besøk. Hadde tannlegeskrekk som forsvant ved første besøk ved klinikken. Har nå vært tilbake for 4. gang i september 2017. Er imponert over klinikken og de ansatte. Jeg kan ikke få fullrost Aleksandra Piekut nok. Imponert over servicen og evnen hun har til å hjelpe meg med mine problemer. Utrolig positivt at jeg har hatt henne fra dag 1. Det er en spesiell kontakt/kjemi en ikke har med tannleger i Norge, og unikt å få oppleve. Anbefaler alle som trenger tannbehandling i utlandet å ta kontakt med klinikken. 


Ingegjerd Alexandra Andreassen - 17.08.2017

Hatt tannlege skrekk i alle år, Og valgte å ta behandling hos Euromed da jeg hadde hørt mye bra og ikke har noe tannlege i Norge. Allerede fra første øyeblikk ble jeg godt tatt i mot og følte meg i trygge hender av både tannlegene og de som jobber administativt. Jeg var ikke nervøs i det hele tatt under selve behandlingen. Jeg er kjempe fornøyd og er veldig gira på ny time. Definitivt noe jeg anbefaler på det sterkeste.
 

Per Erik Jensen - 17.07.2017

Helt fantastisk. Jeg hadde tannlegeskrekk før, men etter jeg var på deres klinikk i Gdansk er den borte. EuroMed ordner alt fra henting på flyplass og til og fra tannlege. Veldig god service fra Thomas


May Britt Weierud - 29.05.2017

Fantastisk! Og Euromed fortjener 7 stjerner, ikke bare 5. Mannen min og jeg kom hjem etter en uke i Polen i går og jeg fikk en ny mann med meg hjem,han har ikke smilt sånn som nå på mange mange år,har hatt stygge og dårlige tenner og lagt seg til en vane med å skjule smilet sitt ,venner av oss ringte og melda med både på Facebook og på telefon og syns det var fantastisk å se Oddvar smile,så de to siste kveldene i Polen bodde jeg i telefon og snakka med mange som gleda seg over hans nye smil og mange som hadde lyst å reise til Gdansk! Vi reiste dit med tannlegeskrekk og flyskrekk, men kan vel nesten si at vi nå er kurert for begge deler! Mannen min har også fått ei ny kone med nytt smil,jeg har nå smilt masse fra før av også,men hadde en gammel bro på fortennene som burde vært skiftet ut for lenge siden,tenkte å bare bytte ut noen kroner,men reiste hjem med nye tenner jeg også og de gamle hestetennene er borte! Kjente oss så godt ivaretatt av omsorgsfulle og meget proffe folk og tipp topp utstyr som aldri jeg har sett i Norge! Ble hentet på flyplassen og kjørt rett til tannlegen og til hotellet senere og for en service ,vi ble hentet og kjørt til hver time ! Og Tomas var med mannen min under behandling da han ikke er så god i engelsk! Tomas stiller opp og hjelper til med alt også reisen,flybilletter og det meste og dette var betryggende for oss! Vi har gjort veldig mye og omfattende arbeid på oss begge og skulle vi gjort dette i Norge måtte vi ha tatt opp store lån og kanskje bare fortsatt som før og utsatt det fordi det er alt for kostbart her hjemme! Så glad vi valgte Euromed og vi vil anbefale det på det varmeste til alle! Vi skal ned igjen et par ganger til ,alt om ca 14 dager og for min del få satt på plass broen permanent og mannen min har endel implantater igjen,men vi gruer oss ikke til hverken flyreise eller tannlegen denne gangen for vi vet at vi er i trygge hender!:Og halv pris i forhold til Norge har gjort det mulig for oss å få gjort noe vi har drømt om lenge! Gdansk er også en nydelig og spennende by og shopping er en glede da det er utrolig billig! Eneste som er synd er at vi ikke gjorde dette for lenge siden! Varm takk fra et smilende ektepar.


Monica Øren - 24.03.2017

Jeg er (nesten) ferdig behandlet på Dental Sense og har endelig fått et funksjonelt bitt! Jeg har nesten sovet meg gjennom ca 15 timers behandling på tross av banking, kirurgi, skraping, trekking. Ingen smerter. Det er ikke mulig å slappe av hos en tannlege hvis man er bekymret og utrygg. Thomas (norsk) har vært tilgjengelig hele tiden. Flotte Dr Lukas og Dr Adam har gjort behandlingsforløpet forutsigbart. Samspill mellom tannlege og assistent er gjennomført. Høy faglig integritet og tannbehandling på elitenivå. Tusen takk!

Geir Arntzen - 11.07.2016

Heisann! Takk for sist. Det var en meget positiv erfaring. Smertefritt og effektivt. Jeg har lenge vegret meg for å gå til tannlegen, men det det var det ingen grunn til ved Deres klinikk. Ble godt mottatt og bare positive erfaringer. Skal tilbake til høsten. Bodde på Novotel Hotel, et flott hotell, ble hentet av meget presise drosjer, så dette var bra!!!! Mvh Geir

Lorraine McDade - 05.07.2016

Hei. Jeg vil takke for god hjelp og en behagelig opplevelse så langt, med tanke på hvor redd jeg var i utgangspunktet så har det gått over all forventning.Håper du kan videreformidle en stor takk til Dr. Lassmann som gjorde opplevelsen så behagelig og smertefri som mulig. Jeg kommer ikke til å være nervøs til neste gang :-). Mvh. Lorraine McDade


Karin Stendal - 01.03.2016

Vi vil bare berømme Euromed i forbindelse med vårt besøk på Miladent i Gdansk. Som de fleste nordmenn hadde vi nok en viss skepsis til tannlegebehandling i utlandet, men denne forsvant fort da vi kom til behandling. Min mann har også et snev av tannlegeskrekk, men ble bare positivt overrasket. Han fikk både implantat og bro. Implantatet krever ny time om tre måneder, men dette ser han bare frem til med glede! Jeg fikk satt inn to kroner. Den første dagen satt jeg i stolen rundt en time, neste dag ble kronene satt på i løpet av 15 minutter. Og ingen av oss kjente den minste smerte. Vi følte oss helt trygge under behandlingen, begge to og har ingen motforestillinger om å anbefale dette for nye kunder. Når prisen i tillegg er rundt det halve av hjemme i Norge, Wizzair flyr fra kr.99,- hver vei og Gdansk er en hyggelig by å besøke, - ja da er det bare å ta turen. Servicen du yter Thomas, er uten sidestykke; du svarer kjapt på alle mail og sms’er, om det så er langt på kveld, og ingen spørsmål er for dumme. I tillegg legger du opp skyss både fra flyplass og tannlege, og bestiller flybilletter og hotell for dem som ønsker det. Vi er bare kjempefornøyde og gleder oss allerede til neste tur!

Frode Olsen - 28.02.2016

Hei igjen og takker for meget rask respons og tilrettelegging av mine to turer til Gdansk sommeren 2015 . Hadde MEGET stor tannlegeskrekk fra før, har vel ikke vært til tannlege på 34 år annet enn til akutt timer her i Norge. Tannlegeskrekken forsvant fort da jeg kom ned til klinikken og ble tatt hånd om av Dr Lukasz Lassmann .. Ble tatt vare på må en meget betryggende og behagelig måte. Under hele behandlingen ble jeg spurt om jeg hadde vondt. På første besøket bletennene scannet , så trakk de to tenner og tok rotfylling på tre tenner (hjemme i norge hadde vel bare dette ført til 6-7 tannlegetimer). Var til klinikken på fire behandlinger totalt og har nå ett nytt liv må jeg vel si uten regelmessig tannpine og ikke minst tenner i overmunnen så jeg har fått en helt annen hverdag takket være Thomas hos Euromed og Dr Lukasz. Prisen ble vel langt under en tredjedel av hva det hadde kostet hjemme i Norge. Skal dit ved en senere anledning å bytte ut amalgamfyllingene i undermunn. Tusen takk atter en gang, Mine sterkeste anbefalinger . Med takknemlig hilsen Frode Olsen, Selbustrand

Tone Hovde - 20.12.2015

Som grisen te slakterbenken, kontorets mest pysete pasient, men alt gjekk bra! :-) For meg var dette life changing, og veldig emosjonelt! De tok seg tid til å bleke underkjeven selv om det ikke var avtalt, og på slutten av dagen. Hjem og jobbe overtid og tilbake om 6-12 mnd. Har allerede et par som vil ta kontakt, så jeg har videreformidlet nr ditt. Takk igjen, jeg har veldig mye bra å se frem til! :-) Tone

Eva Asphaug - 29.02.2016

Jeg har vært til behandling flere gonger. Har fått implantat, krone og bro med godt resultat. Har riktig nok måttet reklamere da en av implantatene løsna og datt ut. Dette gikk å ordne uten problemer, og kostnads fritt. Tannlege skrekken er en saga blott takket være flinke leger. Takk til Tommas som hjelper og ordner opp så vi tør ta steget. 


Turid Opperud - 29.02.2016

I januar, tok jeg mot til meg. Bestilte time gjennom Euromed, og reiste til Gedansk med hjertet i halsen. Må sies at, tannlegeskrekken min var til å ta og føle på. Men ved første konsultasjon, møtte jeg hyggelige og forståelsesfulle mennesker. Endelig noen som forsto! Tannbehandlingen ble unnagjort på 3 av 5 dager, og er utrolig takknemlig. Nå slipper jeg å gå å vente og føle på skrekken, mellom timer her i Norge. Kjempe fornøyd med behandling, og utrolig serviceinnstilte mennesker. Og må ikke glemme Thomas, en stor takk til deg som ordnet opp med reise og hotell. Og ikke minst, var tolk den første dagen. Tommel opp! :-) Anbefaler dette på det sterkeste, til alle jeg kjenner. Og til dere som vurderer dette. Ta kjangsen!!


Frode Olsen - 05.10.2015

Hei igjen og takker for meget rask respons og tilrettelegging av mine to turer til Gdansk sommeren 2015 . Hadde MEGET stor tannlegeskrekk fra før, har vel ikke vært til tannlege på 34 år annet enn til akutt timer her i Norge. Tannlegeskrekken forsvant fort da jeg kom ned til klinikken og ble tatt hånd om av Dr Lukasz Lassmann .. Ble tatt vare på må en meget betryggende og behagelig måte. Under hele behandlingen ble jeg spurt om jeg hadde vondt. På første besøket bletennene scannet , så trakk de to tenner og tok rotfylling på tre tenner (hjemme i norge hadde vel bare dette ført til 6-7 tannlegetimer). Var til klinikken på fire behandlinger totalt og har nå ett nytt liv må jeg vel si uten regelmessig tannpine og ikke minst tenner i overmunnen så jeg har fått en helt annen hverdag takket være Thomas hos Euromed og Dr Lukasz. Prisen ble vel langt under en tredjedel av hva det hadde kostet hjemme i Norge. Skal dit ved en senere anledning å bytte ut amalgamfyllingene i undermunn. Tusen takk atter en gang, Mine sterkeste anbefalinger . Med takknemlig hilsen Frode Olsen, Selbustrand. Med takknemlig hilsen Frode Olsen, Selbustrand

Ellen Kvinnesland - 02.12.2014

Hei Thomas,
Alt står bra til her:-)
Er veldig fornøyd med tannbehandlingen i Gdansk. Jeg var veldig spent og nervøs, med tanke på at jeg har veldig tannlegeskrekk. Men vi ble veldig godt mottatt av alle på klinikken. Min mann skulle i utgangspunktet bare bleke tennene sine, men endte opp med å skifte ut all amalgam fyllingene sine. 14 stk:-) pluss det ble bleking. Veldig bra resultat.
Jeg fikk satt inn 6 tann kroner. Var ganske heftig den første dagen da alt ble klargjort for tannkronene. 4 timer i tannlegestolen, men heldigvis hadde de lystgass, og at de var veldig opptatt at jeg skulle ha det bra. Er veldig fornøyd med resultatet:-) Jeg fikk beskjed om å komme tilbake, da jeg bør sette inn 6 tann kroner i overkjeven også. Dette skal jeg nok, men må spare litt, selv om det var veldig billig samenlignet med Norge, så blir det jo litt penger likevell når en skal skifte så mye som jeg må.
Er også veldig fornøyd med EuroMed. Veldig greit å bare ta kontakt med deg, og at du fikset time til oss, og ikke minst at det sto taxi klar til oss på flyplassen. Jeg tar kontakt med deg når jeg trenger ny time:-) Og jeg har annbefalt EuroMed til alle jeg kjenner, og det kommer jeg til å fortsette med:-)
Ha en fin dag:-).Mvh Ellen Kvinnesland


Bjarne Ommundsen - 19.08.2013

Hei Thomas.
Er nå vel hjemme igjen, etter et så langt, vellykket behandling. Det gikk over all forventning, både nå det gjelder min (tidligere) tannlegeskrekk og behandlingen jeg fikk. Har fått satt inn div. broer og implantater. 
Skal få satt inn kroner og evnt. et par implantater mer.
Med vennlig hilsen
Bjarne


DEV2hot Tia - 28.01.2013

Hei igjen :)
Vi er veldig fornøyd med turen :)
Litt rot starten med sjåfør og dårlig/ingen engelsk, men det ordnet kontakten vår opp i og alt gikk bra:)
God og seriøs hjelp fra Thomas:) (døgnet rundt)
På tannklinikken var  de effektive og flinke, noe som ville tatt årevis og hundre tannlege timer her til lands tok bare et par få timer der. Godt arbeid og endelig kvitt litt av tannlegeskrekken og tannpinen min:) sparte også veldig mye penger :) Når samboer skal tilbake for implantat blir kanskje min mor med også. Hun er fortvilt over sin tannlege her. Holdt på flere år med en tann... Midlertidig fylling hver gang som bare faller ut... Så vi høres igjen tenker jeg:)