Menu

Tannklinikken behandler med stort hell nesten daglig våre pasienter som har lidd av ulik grad av tannlege skrekk. Disse 
pasientene har i mange tilfeller ikke vært hos tannlege på mange år samt hatt ubehagelige opplevelser hos tannlegen tidligere.

Klinikkens personal er alltid i forkant av tannlegetimen informert om pasientens tannlegeskrekk slik at de er forberedt og opptrer spesielt hensynsfult i forhold til disse pasienter.

Tannbehandling kan også utføres under generell anestesi (narkose) under tilsyn av anestesilege.

Tilbakemeldinger fra noen utvalgte pasienter med tannlegeskrekk finner du nedenfor.
Du kan også lese om smertfri behandling, lystgass og generell bedøvelse HERPer Erik Jensen - 2017.07.17

Helt fantastisk. Jeg hadde tannlegeskrekk før, men etter jeg var på deres klinikk i Gdansk er den borte. EuroMed ordner alt fra henting på flyplass og til og fra tannlege. Veldig god service fra Thomas

Monica Øren - 2017.03.24

Jeg er (nesten) ferdig behandlet på Dental Sense og har endelig fått et funksjonelt bitt! Jeg har nesten sovet meg gjennom ca 15 timers behandling på tross av banking, kirurgi, skraping, trekking. Ingen smerter. Det er ikke mulig å slappe av hos en tannlege hvis man er bekymret og utrygg. Thomas (norsk) har vært tilgjengelig hele tiden. Flotte Dr Lukas og Dr Adam har gjort behandlingsforløpet forutsigbart. Samspill mellom tannlege og assistent er gjennomført. Høy faglig integritet og tannbehandling på elitenivå. Tusen takk!

Geir Arntzen - 2016.07.11

Heisann! Takk for sist. Det var en meget positiv erfaring. Smertefritt og effektivt. Jeg har lenge vegret meg for å gå til tannlegen, men det det var det ingen grunn til ved Deres klinikk. Ble godt mottatt og bare positive erfaringer. Skal tilbake til høsten. Bodde på Novotel Hotel, et flott hotell, ble hentet av meget presise drosjer, så dette var bra!!!! Mvh Geir

Lorraine McDade - 2016.07.05

Hei. Jeg vil takke for god hjelp og en behagelig opplevelse så langt, med tanke på hvor redd jeg var i utgangspunktet så har det gått over all forventning.Håper du kan videreformidle en stor takk til Dr. Lassmann som gjorde opplevelsen så behagelig og smertefri som mulig. Jeg kommer ikke til å være nervøs til neste gang :-). Mvh. Lorraine McDade


Tone Hovde - 2015.12.20

Som grisen te slakterbenken, kontorets mest pysete pasient, men alt gjekk bra! :-) For meg var dette life changing, og veldig emosjonelt! De tok seg tid til å bleke underkjeven selv om det ikke var avtalt, og på slutten av dagen. Hjem og jobbe overtid og tilbake om 6-12 mnd. Har allerede et par som vil ta kontakt, så jeg har videreformidlet nr ditt. Takk igjen, jeg har veldig mye bra å se frem til! :-) Tone


Frode Olsen - 2015.10.05

Hei igjen og takker for meget rask respons og tilrettelegging av mine to turer til klinikken i Gdansk. Hadde MEGET stor tannlegeskrekk fra før, har vel ikke vært til tannlege på 34 år annet enn til akuttimer her i Norge. Tannlegeskrekken forsvant fort da jeg kom ned til Miladent. Ble tatt vare på må en meget betryggende og behagelig måte. Under hele behandlingen ble jeg spurt om jeg hadde vondt. Første besøket trakk de to tenner og tok rotfylling på tre tenner (hjemme i norge hadde vel bare dette ført til 6-7 tannlegetimer). Var på klinikken på fire behandlinger totalt og har nå ett nytt liv må jeg vel si uten regelmessig tannpine og ikke minst tenner i overmunnen så jeg har fått en helt annen hverdag takket være Thomas hos Euromed og tannlegene i Gdansk. Prisen ble vel en tredjedel av hva det hadde kostet her hjemme. Skal ditt ved en senere anledning å bytte ut amalgamfyllingene i undermunn. Tusen takk atter en gang,
Med takknemlig hilsen Frode Olsen, Selbustrand

Ellen Kvinnesland - 2014.12.02

Hei Thomas,
Alt står bra til her:-)
Er veldig fornøyd med tannbehandlingen i Gdansk. Jeg var veldig spent og nervøs, med tanke på at jeg har veldig tannlegeskrekk. Men vi ble veldig godt mottatt av alle på klinikken. Min mann skulle i utgangspunktet bare bleke tennene sine, men endte opp med å skifte ut all amalgam fyllingene sine. 14 stk:-) pluss det ble bleking. Veldig bra resultat.
Jeg fikk satt inn 6 tann kroner. Var ganske heftig den første dagen da alt ble klargjort for tannkronene. 4 timer i tannlegestolen, men heldigvis hadde de lystgass, og at de var veldig opptatt at jeg skulle ha det bra. Er veldig fornøyd med resultatet:-) Jeg fikk beskjed om å komme tilbake, da jeg bør sette inn 6 tann kroner i overkjeven også. Dette skal jeg nok, men må spare litt, selv om det var veldig billig samenlignet med Norge, så blir det jo litt penger likevell når en skal skifte så mye som jeg må.
Er også veldig fornøyd med EuroMed. Veldig greit å bare ta kontakt med deg, og at du fikset time til oss, og ikke minst at det sto taxi klar til oss på flyplassen. Jeg tar kontakt med deg når jeg trenger ny time:-) Og jeg har annbefalt EuroMed til alle jeg kjenner, og det kommer jeg til å fortsette med:-)
Ha en fin dag:-).Mvh Ellen Kvinnesland


Bjarne Ommundsen - 2013.08.19

Hei Thomas.
Er nå vel hjemme igjen, etter et så langt, vellykket behandling. Det gikk over all forventning, både nå det gjelder min (tidligere) tannlegeskrekk og behandlingen jeg fikk. Har fått satt inn div. broer og implantater. 
Skal få satt inn kroner og evnt. et par implantater mer.
Med vennlig hilsen
Bjarne


DEV2hot Tia - 2013.01.28

Hei igjen :)
Vi er veldig fornøyd med turen :)
Litt rot starten med sjåfør og dårlig/ingen engelsk, men det ordnet kontakten vår opp i og alt gikk bra:)
God og seriøs hjelp fra Thomas:) (døgnet rundt)
På tannklinikken var  de effektive og flinke, noe som ville tatt årevis og hundre tannlege timer her til lands tok bare et par få timer der. Godt arbeid og endelig kvitt litt av tannlegeskrekken og tannpinen min:) sparte også veldig mye penger :) Når samboer skal tilbake for implantat blir kanskje min mor med også. Hun er fortvilt over sin tannlege her. Holdt på flere år med en tann... Midlertidig fylling hver gang som bare faller ut... Så vi høres igjen tenker jeg:)